Om oss

Autobudget ble startet i mai 2015. Vi sa opp våre trygge jobber i Autostradagruppen samtidig, skrapte sammen sparepengene og satset for oss selv.

I mai 2015 sto vi med syv biler på lager og en gammel sliten Maxbo-butikk som hadde vært lik seg siden 1970-tallet, men med godt humør og en enorm arbeidslyst. Og det trengtes.

Allerede fra 1. driftsmåned gikk butikken i pluss, og med hardt arbeid og lave kostnader lagt til grunn, har vi drevet butikken med en sunn økonomi siden.

Etter 5,5 års drift i BEHA-kvartalet hadde vi vokst ut av lokalene. Vi
flyttet inn i nye lokaler på Kjørbekk, og åpnet med det Autobudget Service vegg i vegg med bilbutikken. Slik kunne vi opprettholde den
kostnadseffektive driften samtidig med at volumet økte.

Konseptet har vært urokkelig hele veien: vi har lave driftskostnader, ryddige biler, jordnær tilnærming og skal yte god og personlig service.

Autobudget er bruktbiloppkjøper og kjøper i hovedsak merkeforhandlerne sine innbyttebiler som de ikke kan beholde selv pga merke, alder, kjørelengde eller lagerstatus. Noen av bilene er kommet i innbytte på våre egne biler, og noen biler kjøper vi direkte av private.

Våre verdier har vært uforandret siden åpning, og er de samme både internt og eksternt.

Trygt. Forutsigbart. Lønnsomt.

Hos oss skal det være trygt og forutsigbart å handle. Selvfølgelig kan skje uforutsette ting med en brukt bil, men vi gjør det vi kan for å undersøke og opplyse om bilens faktiske tilstand når vi selger den.

Derfor tester vi de aller fleste bilene våre på verksted, og utbedrer bilen etter tilstandsrapporten imens den står på verksted. Dette har minimert vårt arbeid med reklamasjoner, og økt kundetilfredshet på

andre siden.

Vår visjon er lave driftsutgifter slik at vi kan prise oss i det nederste prissjiktet av sammenlignbare biler. Ved å ha kontroll på kostnadsnivået sikrer vi trygge og forutsigbare arbeidsplasser i en lønnsom bedrift.

Både gamle og nye kunder ønskes varmt velkommen.

Kjøp brukt!

Hilsen Bård og Petter

Ansatte

Trykk for å leseTrykk for å lese

Telefon: 464 19 911 | Epost: [email protected]

Trykk for å leseTrykk for å lese

Telefon: 900 14 403 | Epost: [email protected]

Trykk for å leseTrykk for å lese

Telefon: 355 58 800 | Epost: [email protected]